marți, 27 mai 2014

Wicked Blood (2014)

Gen: Drama

Distributie: Alexa PenaVega, Abigail Breslin, Sean Bean, James Purefoy, Jake Busey

Regizor: Mark Young [a mai regizat: The Killing Jar(2010), Tooth and Nail(2007), Southern Gothic(2007), Phreaker(2004)]

Nota Gealapa: 5.70

Doua surori sunt captive intr-o viata sudista plina de droguri, violenta si motocilisti. Ele traiesc terorizate de unchiul lor, care este cel mai important interlop din oraselul in care locuiesc, iar una dintre ele nascoceste un plan pentru a evada din aceasta viata de cosmar.

Inca un film cu taranoi americani, de data asta cu unii care au o parere prea buna despre ei si vor sa isi depaseasca conditia.Filmul nu este chiar cel mai rau posibil, dar este impanzit de actiuni lipsite de logica ale personajelor si ne prezinta unii dintre cei mai prosti infractori pe care i-am vazut eu in filme.

Numele din distributie nu sunt deloc anonime, dar problema este ca nici unul dintre ei nu cred ca are origini sudiste, iar rednecksii autentici sunt greu de imitat de catre outsideri. In afara de acest detaliu, protagonistii au scos maxim din ce li s-a oferit si fara efortul si numele lor acest film ar fi cazut in uitare mult mai repede. Nici scenariul nu i-a ajutat foarte mult, pentru ca, desi incearca pe ici pe colo sa ofere cate o surpriza, ramane destul de previzibil si simplist.

Foarte multe nu mai sunt de zis. Daca aveti chef de un film usurel cu violenta, droguri, sex, incest si niscaiva explozii, iata trailerul:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!