joi, 29 mai 2014

Hatchet III (2013)

Gen: Horror

Distributie: Danielle Harris, Kane Hodder, Zach Galligan, Caroline Williams, Parry Shen

Regizor: BJ McDonnell [aflat la primul lung metraj]

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 25/100

Victor Crowley nimiceste o echipa SWAT in timp ce Marybeth gaseste o metoda de a pune capat odata pentru totdeauna blestemului.

Producatorii au schimbat regizorul si nu au reusit decat sa il faca putin mai prost decat era. Desi se vede o oarecare atentie marita la detalii, filmul si-a pierdut din lucrul care il diferentia de ceilalti si anume nivelul de gore iesit din comun. Desi l-au domolit numai putin si nivelul este in continuare mult peste media altor productii, asteptarile la acest capitol create de primele doua filme din serie au fost foarte mari si nu au fost atinse nici pe departe.

Chiar daca apar si cateva nume relativ cunoscute, distributia este facuta in continuare pe aceleasi criterii de selectie lipsite de orice pretentii. Acest lucru este normal, daca ne gandim ca 99% din distributie moare la un momentdat. Au incercat sa ridice nivelul scenariului adaugand cateva glume si autoironii, dar avem in continuare de a face cu un text penibil si o poveste absurda.

Fanii inraiti ai genului horror vor gasi destul de distractiv acest film in ciuda tuturor minusurilor. Nu este genul de film care sa te faca sa faci pe tine de frica dar are ceva ce nu te lasa sa te plictisesti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!