marți, 13 mai 2014

Red 2 (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins

Regizor: Dean Parisot [a mai regizat: See Kate Run(2009), Area 57(2007), Fun with Dick and Jane(2005), The Heart Department(2001), Galaxy Quest(1999)]

Buget: 84.000.000 $
Incasari: 298.000.000 $

Nota Gealapa: 7.10
Metascore: 47/100

Echipa de spioni pensionati se reuneste din nou, pentru a mia salva inca odata lumea de la distrugere nucleara, impotriva faptului ca toata lumea vrea sa ii omoare.

Filmul este aproape la fel de bun ca primul din serie. Daca stam bine sa ne gandim, nu prea avea ce sa fie rau. O distributie plina de actori experimentati, capabili sa accepte autorironia intr-un scenariu si, in acelasi timp, capabili sa lase impresia ca sunt inca in forma care i-a consacrat.

Actiunea se desfasoara suficient de repede pentru a nu plictisi audienta. Tot timpulse intampla cate ceva si firul actiunii suporta intorsaturi neasteptate la fiecare 15 minute. Desi Bruce Willis, care ar trebui sa fie miezul din dodoasca in acest film, s-a descurcat foarte bine, mie mi s-a parut ca adevaratele staruri au fost John Malkovich, Anthony Hopkins si Helen Mirren. Toti au lasat, insa, impresia ca s-au simtit excelent filmand acest film, iar asta se simte in fiecare cadru.

Acesta este al doilea film din 2013 care ii are in distributie si pe Bruce Willis si pe Byung-Hun. Primul a fost G.I. Joe Retaliation. Inca un lucru interesant care merita mentionat este ca datorita legii foarte stricte din Marea Britanie in privinta armelor de foc, producatoriinu au putut folosi armele de calibru mare pe care le-ar fi dorit.

Daca sunteti in cautarea unui film de actiune usurel ca poveste, distractiv si comic, atunci asta este filmul pe care trebuie sa il "cumparati".


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!