miercuri, 14 mai 2014

Now You See Me (2013)


Cu cat crezi ca stii mai mult, cu atat esti mai usor de pacalit.

Gen: Thriller

Distributie: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fischer

Regizor: Louis Leterrier [a mai regizat: Clash of the Titans(2010), The Incrdible Hulk(2008), Transporter 2(2005), Unleashed(2005)]

Buget: 75.000.000 $
Incasari: 704.000.000 $

Nota Gealapa: 7.85
Metascore: 50/100

FBI-ul si Interpolul incearca sa prinda patru magicieni care comit jafuri in timpul numerelor de magie si dau banii oamenilor din public.

Dave Franco, Michael Cane, Morgan Freeman impreuna cu cei enumerati mai sus. Acesta putea sa fie un film despre o echipa de zugravi care trebuie sa vopseasca un perete in alb, iar propietarul nu este multumit de cum iese si ii pun sa revopseasca peretele inctontinuu dimp de doua ore; cu o astfel de distributie probabil ca tot ar fi fost un film bun. Nici unul dintre ei nu face reprezentatia vietii, dar toti performeaza la un nivel excelent si confera credibilitate personajelor.

Actiunea avanseaza in ritmul potrivit pentru un thriller, astfel incat sa nu te plictisesti dar nici sa nu ai probleme sa tii pasul cu evenimentele. Efectele speciale nu sunt multe, dar cele care sunt, sunt reusite.Povestea nu este chiar originala, dar este un subiect care nu a fost inca epuizat si intors pe toate partile de Hollywood si cu siguranta este cel mai bine realizat film pe aceasta tema.

Ca parte negativa, as scoate in evidenta faptul ca, datorita numarului ridicat de nume importante, nu a fost suficient timp ca personajele sa fie dezvoltate mai mult, pentru ca trebuie sa le faci tuturor loc sa apara pe ecran. Chiar si asa, cantitatea de talent pe metru patrat prezenta in fiecare scena este o asigurare ca filmul va distra cu fiecare cadru.

La jumatatea genericului de sfarsit, mai este o scena (urasc filmele in care se intampla asta). Nu va spun ce se intampla acolo, pentru ca nu vreau sa divulg finalul pentru aceia dintre voi care nu au vazut filmul. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!