luni, 26 mai 2014

Alien Origin (2012)

Gen: SF

Distributie: Philip Coc, Eric Darins, Daniela Flynn, Mjr. John Frear, Dennis Johnson

Regizor: Mark Atkins [a mai regizat: Android Cop(2014), Knight of the Dead(2013), Jack the Giant Killer(2013), Sand Sharks(2011), Dragon Crusaders(2011)]


Nota Gealapa: 3.50

Un film creat in stilul "found footage", despre o expeditie militara ai carei membri au disparut si care vrea sa ne dezvaluie secretul originii oamenilor.

Imi era dor sa urmaresc un film care este un dezastru total. Atat de multe lucruri sunt in neregula cu acest film, incat nici nu stiu cu care sa incep. De la participanti la expeditii militare care nu poarta nici macar o vesta antiglont, pana la la decizii strategice ale personajelor care nu au nici o legatura cu logica, multe lucruri sunt anapoda in acest film.

Distributia, daca o putem numi asa, este de fapt o adunatura de oameni care stau in genunchi pe la usile Hollywoodului in speranta ca vor da lovitura. Cred ca acesti actori sunt ca motociclistii de mana a doua din Moto GP, sau precum "cantaretii" de pe Etno TV: isi platesc singuri locul si spatiul pe TV. Pe de alta parte, nu poti sa ai pretentii foarte mari de la niste oameni care sunt pusi sa se lupte si sa fuga de un dusman invizibil. E greu sa strangi zece oameni, sa le arati un punct pe cer si sa le spui ca acolo e diavolul si sa se comporte ca atare.

Acest regizor ar trebui executat public sau ars pe rug. Este specializat nu in filme proaste ci in dezastre naturale pe care le numeste filme. Voi demonstra acest lucru in viitorul apropiat analizand si alte filme care ii apartin. Nu stiu cat a fost bugetul acestui film, dar am un scenariu. Cred ca bugetul a fost de vreo 100$ dintre care 80$ au fost cheltuiti pentru a crea un poster fioros.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!