miercuri, 21 mai 2014

Bullet (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Danny Trejo, Torsten Voges, Jonathan Banks, John Savage, Eve Mauro

Regizor: Nick Lyon [a mai regizat: Bermuda Tentacles(2014), 4Closed(2013), Rise of the Zombies(2012), Zombie Apocalypse(2011)]

Buget: 3.000.000 $


Nota Gealapa: 5.60

Cand unui politist i se rapeste nepotul de catre un traficant de droguri in incercarea de a-l santaja, acesta ia justitia in propriile maini si porneste sa isi faca dreptate singur.

Daca acest film va aparea pe dvd-uri, ele se vor vinde numai pe tarabele din Europa, Aleea Castanilor sau orice alte targuri unde gasesti produse ieftine si proaste. Acest film redefineste notiunea timpului, pentru ca urmarindu-l, timpul pare ca se scurge cu aceeasi viteza ca atunci cand echipa  favorita de fotbal conduce cu un gol, in minutul 90, iar adversarii forteaza egalarea.

Nu aveam sperante foarte mari de la un film a carui vedeta principala este Danny Trejo, dar exact ca la fluturasul de salariu la care te uiti chiar daca stii dinainte ce scrie, asa m-am ambitionat si eu sa vad acest film. Restul distributiei este formata din niste ilustri anonimi, ale caror fete deja le-am uitat cand scriu aceste randuri. Despre Danny  Trejo nu pot decat sa spun ca este mai urat ca niciodata si la fel de prost actor ca intotdeauna.

Daca vreti sa vedeti cum ar arata un film de actiune filmat la un azil de batrani, pentru ca asa de lente sunt urmaririle, luptele si orice actiune din acest film, atunci puteti sa faceti o incercare si sa il urmariti pe acesta:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!