joi, 22 mai 2014

African Cats (2011)

Gen: Documentar

Distributie: Samuel L. Jackson, Patrick Stewart

Regizor: Alastair Fothergill [a mai regizat: Bears(2014), Chimpanzee(2012), Earth(2007), Planet Earth: The Filmmakers' Story(2007), The Making of 'Deep Blue'(2006)]

Buget: -
Incasari: 18.000.000 $

Nota Gealapa: 8.00
Metascore: 61/100

Filmul ne arata povestea a doua familii de feline din savana africana si modul cum isi protejeaza puii si cum ii pregatesc sa traiasca singuri.

Unul dintre cele mai bune documentare care are ca tema viata animalelor salbatice. Este filmat foarte bine si au reusit sa surprinda anumite momente din viata acestor feline, pe care nu le-am mai vazut in alte documentare. Desi ambele familii studiate in acest film sunt de feline, acestea nu pot fi mai diferite una de cealalta.Oricat de diferite ar fi, insa, atat gheparzii cat si leii au un lucru in comun: legatura puternica dintre mama si puii ei.

Samuel L. Jackson si Patrick Stewart s-au descurcat excelent in rolul de naratori, desi pe alocuri, cand ii auzeam vocea lui Jackson, ma asteptam ca un leu sa scoata un pistol si sa ii impuste pe toti.

Ca parti negative as enumera faptul ca povestea este trasa de par pe alocuri pentru a crea un efect dramatic dar si faptul ca, fiind produs de Disney, scenele sangeroase au fost scoase in intregime.

Genericul de la final este cel putin interesant, pentru ca animalele din savana sunt creditate cu diverse roluri in realizarea filmului. De exemplu in dreptul pozei unei girafe va scrie "operator macara".  Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!