duminică, 4 mai 2014

Last Vegas (2013)

Se anunta sa fie legendar.

Gen: Comedie

Distributie: Robert De Niro, MIchael Douglas, Morgan Freeman, Kelvin Kline, Mary Steenburgen

Regizor: Jon Turteltaub [a mai regizat: The Sorcerer's Apprentice(2010), National Treasure: Book of Secrets(2007), National Treasure(2004), The Kid(2000), Instinct(1999)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 270.000.000 $

Nota Gealapa: 7.25

Patru prieteni din copilarie, ajunsi la varsta de saizeci si ceva de ani, pornesc intr-o excurie in Las Vegas, pentru a-i organiza petrecerea burlacilor unuia dintre ei.

Cand vezi numele uriase din distributie, stii de la inceput ca ai de a face cu un film bun, indiferent de gen. Asa se si intampla. Last Vegas este o comedie reusita, pentru cei trecuti cel putin de 25 de ani, care au un istoric de filme vazute cu cei patru si le pot aprecia prestatia artistica la adevarata valoare. Scenariul, totusi, nu se ridica la nivelul actorilor selectati. Ar fi putut sa ii puna in valoare mult mai mult. Chiar si asa, cu viteza a doua, cei patru demonstreaza ca pot face acest gen de film fara prea mare efort.

Bugetul nu a fost unul foarte mare si probabil ca o parte importanta s-a dus catre onorariul actorilor. Alte cheltuieli mari nu cred sa fi fost. Acest film nu are explozii, nu are curse de masini, are doar femei imbracate sumar si mult alcool. Numele de cod cu care acest film a fost trimis catre cinematografe a fost Fellas.

Gurile rele ar putea spune ca aceatsa productie nu este decat un The Hangover pentru publicul geriatric. Ar fi avut toate sansele sa fie asa, daca protagonistii erau altii, dar cei patru monstri sacri ai Hollywoodului, desi nu au parte deloc de cele mai bine scrise personaje, datorita experientei ei reusesc sa revitalizeze acest scenariusi sa strecoare putina sensibilitate si gratie in interpretarea lor.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!