vineri, 2 mai 2014

The Fighter (2010)

Merita sa lupti pentru fiecare vis.

Gen: Drama

Distributie: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo, Mickey O'Keefe

Regizor: David O. Russell [a mai regizat: American Hustle(2013), Silver Lining Playbook(2012), I Heart Huckabees(2004), Three Kings(1999), Flirting with Disaster(1996)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 224.000.000 $

Nota Gealapa: 8.05

Filmul este o scurta biografiei carierei boxerului "Irish" Micky Ward si a fratelui sau care l-a antrenat cand a devenit boxer profesionist, la mijlocul anilor '80.

Acest film a reusit un lucru pe crae serie Rocky nu l-a reusit, si anume, sa fie mai mult decat un film despre box. Desi este biografia unui boxer, boxul cade in multe momente in plan secund, drama personala a personajelor furand centrul atentiei.

Mark Wahlberg s-a descurcat bine in rolul principal, dar adevarata vedeta, dupa parerea mea, este Christian Bale crae face unul din cele mai bune roluri din cate am vazut in cariera lui. Desi are cel mai greu personaj si depune cel mai mare efort artistic, reuseste sa fie cel mai credibil dintre toti.

Mark Wahlberg este si producatorul acestui film si trebuie sa va spun ca se vede amprenta lui in fiecare cadru. In urma cu cativa ani, regizorul Martin Donovan a afirmat ca Mark Wahlberg va deveni unul dintre cei mai buni actori si ca nu ar trebui sa ne miram daca peste zece ani acesta va conduce Hollywoodul in intregime. Acum daca stau sa ma gandesc, dupa Boogie Nights, Wahlberg a produs si Entourage si In Treatment. In ritmul asta nu suntem departe de predictia lui Donovan.

Dicky Eklund si surorile sale au facut mare scandal la premiera pentru ca nu le-a placut modul cum au fost descrisi in film.


Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!