sâmbătă, 10 mai 2014

The Lucky One (2012)

Gen: Drama

Distributie: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Riley Thomas Stewart, Jay R. Ferguson

Regizor: Scott Hicks [a mai regizat: The Boys Are Back(2009), Glass: A Portrait of Philip in Twelve Parts(2007), No Reservations(2007), I'm Only Looking: The Best of INXS(2004), Hearts in Atlantis(2001)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 194.000.000 $

Nota Gealapa: 7.10
Metascore: 39/100

Dupa a treia misiune in Irak, un soldat calatoreste in Louisiana sa o gaseasca si cunoasca pe femeia despre care crede ca i-a purtat noroc si datorita careia este in viata.

Atentie fetelor, acesta este filmul potrivit pentru serile de vazut filme cu prietenele. Aveti parte de un barbat superb in rol principal si o protagonista nu la lef de frumoasa care va va permite la un moment dat sa spuneti ca ati forma un cuplu mai frumos decat ea cu Zac Efron.  Barbatii pot urmari acest film numai daca vor sa castige bile albe de la prietenele lor. Vi se vor umezi si voua ochii putin iar iubita va fi mandra ca s-a ales cu un mascul sensibil.

Sa revenim la film. Personajul principal este un fel de Forrest Gump al soldatilor; lui ii place sa mearga mult pe jos. O cucereste pe pe femeia visurilor lui cu  maxim 50 de cuvinte rostite pe toata durata filmului si vreo trei zambete din care doua doar asa in coltul gurii. Cu toate astea, femeia este lesinata dupa el. O alta problema a lui Zac Efron este ca niciodata nu se va potrivi in rolul unui dur. El va fi bantuit pentru toata viata de rolul pe care l-a avut in High School Musical.Rolul lui fusese scris pentru Ryan Gosling, dar acesta a refuzat si asa a ajuns Efron sa apara i acest film.

La un moment dat, pe parcursul filmului, m-am trezit meditand asupra numarului incomensurabil de femei de care trebuie sa aibe parte Zac Efron in viata reala, cu conditia sa nu fie asa de mutulica si pampalau ca personajul sau.

Povestea este draguta iar scenariul are partile lui bune. Exista si o stare de tensiune prezenta pe intreaga durata a filmului. Tot timpul astepti sa se intample ceva rau, dar din pacate, sau din fericire nu se intampla.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!