duminică, 11 mai 2014

Closed Circuit (2013)

Gen: Drama

Distributie: Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent, Ciaran Hinds, Kenneth Cranham

Regizor: John Crowley [a mai regizat: Is Anybody There?(2008), Boy A(2007), Celebration(2007), Intermission(2003)]

Incasari: 6.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 50/100

Ancheta unui atentat terorist in Londra reuneste doi fosti iubiti pusi in fata unei situatii care le pune viata in pericol.

Britanicii incearca din nou sa faca un film in stil american. Desi progresul este evident si le iese din ce in ce mai bine, din pacate pentru ei, nu sunt inca acolo. Conspiratia prezentata in acest film este destul de slabuta ca sa nu mia spun de modul in acre sunt pusi in scena baietii rai, parca mai slab dotati intelectual decat omologii lor din State, ceea ce este cu adevarat greu de crezut.

Distributia a fost ok, dar nu a stralucit nici unul dintre membrii ei. Nu am vazut vreun actor principal din acest film in comuniune cu personajul sau. Desi, la un momentdat actiunea filmului ia o intarsatura dramatica, nu am simtit acest dramatism asa cum ar fi trebuit; nu m-a facut sa ma zvarcolesc pe scaun sau sa empatizez cu protagonistii.

Ca o bila alba, trebuie sa mentionez ca subiectul filmului, desi nu este pus in scena in cel mai ideal mod, este unul realist si plauzibil si, pentu mine cel putin, a fost un reminder sa am grija ce vorbesc la telefon pentru ca nu se stie cine asculta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!