marți, 27 mai 2014

Let's Go to Prison (2006)

Gen: Comedie

Distributie: Dax Shepard, Will Arnett, Chi McBride, David Koechner, Dylan Baker

Regizor: Bob Odenkirk [a mai regizat: Movie 43(2013), Let's Do This!(2011), Young and Handsome: A Night with Jeff Garlin(2009), Dana Gould: Let Me Put My Thoughts in You(2009), David's Situation(2008)]

Buget: -
Incasari: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 27/100

Cand planul de razbunare al unui criminal tocmai iesit din inchisoare esueaza datorita decesului tintei sale, acesta se reorienteaza catre fiul decedatului caruia ii insceneaza ceva pentru a-l trimite dupa gratii, numai pentru a i se alatura si a-i face viata un iad.

Nu este prima comedie a carei actiune are loc in inchisoare, asa ca nu avem parte de un scenariu tocmai original. Filmul este unul de duzina. Recunosc, insa, ca are si destule momente amuzante care m-au facut nu numai sa zambesc ba chiar sa rad in hohote.

Desi cel mai important nume din distributie pare a fi Dax Shepard, pe mine personal m-a dezamagit prestatia lui, care, dupa parerea mea, trage filmul in jos. Adevaratele staruri care dau omentele de stralucire ale acestui film sunt Will Arnett si Chi McBride. Cei doi sunt protagonistii celor mai amuzante scene; amuzante, tocmai pentru cei ei sunt protgonistii.

Umorul este cel clasic "de inchisoare". Tocmai de aceea multe dintre glume sunt previzibile. Din fericire, insa, acestea sunt suportabile, astfel ca nu este un supliciu ateptarea scenelor cu adevarat amuzante. As putea spune ca acest film nu este o limuzina dar nici o basina. Isi face treaba.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!