sâmbătă, 10 mai 2014

Peeples (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Craig Robinson, Kerry Washington, David Alan Grier, S. Epatha Merkerson, Tyler James Williams

Regizor: Tina Gordon Chism [la primul ei lung metraj]

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 10.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 52/100


Un tip vine neinvitat la reuniunea anuala a familiei uibitei lui, scopul sau fiind sa ii ceara mana de la tatal acesteia. Sa se integreze in familia ei se dovedeste a fi mai complicat decat se astepta.

La cate filme am vazut, al carui subiect este impresionarea parintilor iubitei cuiva, acesta ar fi trebuit sa fie remarcabil pentru a ma impresiona. Din pacate, este departe de a fi asa. Glumele sunt cam aceleasi din fiecare film, iar situatiile penibile in care ajunge pretendentul la mana fetei, incep sa se epuizeze si ele. Chiar si asa, sunt, totusi, ctaeva momente care va vor face sa radeti.

Distributia nu este nici ea stralucita. Nu avem parte de vreun nume rasunator, dar sunt actori cu state vechi in filmele de comedie, distribuiti pana acum in roluri mai mult sau mai putin importante, ceea ce da o nota acceptabila de credibilitate personajelor. Imi pare rau sa vad ca David Alan Grier a ajuns sa apara in astfel de roluri.

Filmul este foarte previzibil. Dupa ce urmariti o treime din el deja puteti aprecia cu o marja dsestul de mica de eroare ce turnura vor lucrurile pana la sfarsit. Un alt lucru care nu a functionat este chimia dintre cuplul de indragostiti care sunt in centrul actiunii, iar asta se datoreaza in principal lui Kerry Washington, crae pare din alt film, mai prost chiar decat acesta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!