luni, 5 mai 2014

Vanishing on 7th Street (2010)

Ramaneti in lumina.

Gen: Mister

Distributie: Hayden Christensen, Thandie Newton, John Leguizamo, Jacob Latimore, Taylor Groothuis

Regizor: Brad Anderson [a mai regizat: The Call(2013), Midnight Sun(2012), Transsiberian(2008), The Machinist(2004), Session 9(2001)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 30.000 $

Nota Gealapa: 5.35

In doar cateva secunde intreaga populatie a orasului Detroit dispare. Mai raman doar o mana de supravietuitori crae realizeaza ca intunericul este cel care ii vaneaza.

Un film in care in primele cinci minute dispare toata lumea, nu poate sa aiba decat un inceput promitator. Din pacate, pentru mine cel putin, restul filmului este dezamagitor, iar morala filmului care este sa ne fie frica de intuneric si, eventual, de umbra noastra, pe mine nu m-a prins.

Cand cel mai cunoscut actor din distributie este John Leguizamo, nu poti sa ai asteptari prea mari. Din pacate, asteptrile mici nu mi-au fost inselate. Prestatii absolut mediocre, "ajutate" si de un scenariu slabut. De exemplu, o mama care tocmai si-a pierdut copilul, niciodata nu se va gandi ca este dragut sa ii ofere un ultim sarut unui muribund.

In plus, nici un motiv clar pentru care se intampla ce se intampla nu este oferit pana la sfarsit. Despre un deznodamant clar nici nu poate fi vorba. Finalul ar trebui sa fie unul fericit, dar singura persoana logica si care ar fi trebuit sa supravietuiasca moare, esuand lamentabil in tentativa de a salva un copil prost.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!