vineri, 16 mai 2014

Evidence (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Caitlin Stasey, Stephen Moyer, Torrey DeVitto, Radha Mitchell, Nolan Gerard Funk

Regizor: Olatunde Osunsanmi [a mai regizat: The Forth Kind(2009), The Cavern(2005)]

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 14/100

O echipa de criminalisti incearca sa afle identitateaunui criminal in serie, studiind cateva inregistrari video gasite la locul faptei.

Acest film incearca sa ne pacaleasca de doua ori.Prima data induce ideea ca va fi un super film politis si vom urmari o mega investigatie, pentru ca apoi 90% sa fie filmat la persoana intai, iar a doua oara are un final inteligent, gandit sa lase o ultima impresie buna despre film si sa uiti de dezastrul de pana atunci. Daca fafci o analiza a filmului la rece, cam la 30 de minute dupa ce l-ai vazut si aceasta tentativa este esuata.

Singurele doua nume relativ cunoscute din distributie au primit roluri minore. Protagonistii sunt total necunoscuti, de aici si prestatiile lor mediocre. Fiind filmat in mare parte la persoana intai cu o camera nu tocmai profesionista producatorii au crezut ca se va omite si se va trece peste orice greseala, dar adevarul este ca unele sunt mult prea deranjante.


Va spuneam ca finalul este neasteptat. Este neasteptat numai pentru ca pana la acel punct iti pierzi total interesul pentru ce se intampla si la acel moment ai sanse sa te intereseze mai mult cum va fi vremea in Thailanda decat deznodamantul filmului. Chiar si asa, loasa loc pentru un sequel, care are toate sansele sa fie mai bun daca au invatat ceva din greselile facute in acest film, desi statistica spune ca sequelurile sunt, de obicei, mia proaste decat primul film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!