miercuri, 26 decembrie 2018

Triple 9 (2016)

Gen: Crima, Thriller

Distributie: Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Woody Harrelson, Aaron Paul

Regizor: John Hillcoat [a mai regizat: Lawless(2012), The Road(2009), The Proposition(2005), To Have & to Hold(1996), Ghosts... of the Civil Deav(1988)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 23.119.442 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 52/100

O banda de criminali si politisti corupti planuiesc sa omoare un ofiter de politie, pentru a putea da cea mai mare spargere de pana acum.

Filmul asta ar fi trebuit sa fie exceptional. Cumva insa, a ajuns sa fie doar un film de duzina. Povestea este cu politisti corupti, spargeri si mafioti, ori asta ofera mereu potential pentru filme interesante, dar o serie de erori au facut ca acest film sa fie lipsit de stralucire aproape in totalitate. Este destul de greu de urmarit in prima faza si dupa ce reusesti sa intelegi cat d ecat ce se intampla, povestea este montata intr-un mod haotic si neplacut pentru ochi. Astfel, scenele bune de actiune sunt sporadice si nu prea se leaga intre ele.

Distributia m-a facut sa cred ca o sa vad o capodopera. Sunt atatea nume importante si de actualitate in acest film, incat nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca o sa urmaresc un film mediocru. Din pacate, nu am vazut nici un fel de chimie intre acesti actori si fiind atat de multi, au trebuit sa imparta timpul de ecran, astfel incat nici unul nu a apucats a straluceasca. Casey Affleck, Anthony mackie, Woody harrelson, Chiwetel Ejiofor, Gal Gadot, Teresa Palmer sau Kate winslet cu accentul ei rusesc de toata jena, nici unul nu a reusit sa ridice cumva acest film si daca ar fi lipsit toti, nici nu li s-ar fi simtit lipsa.

Va vine sau nu sa credeti, acest film nu este produs de vreun stdio de la Hollywood. este pur si simplu un film indie cu un buget mai mare. Pe de-o parte apreciez asta, dar cand ma gandesc ca alte filme independente au facut mult mai mult, avand mult mai putin, doar mi se amplifica dezamagirea. E un film de actiune fara nici un pic de substanta, desi pretinde ca are asa ceva, cu cateva scene bune si putin sangeros. Poate fi o optiune pentru o seara de film, dar inaintea lui sunt disponibile filme mult mai bune.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!