marți, 18 decembrie 2018

The Overnight (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Adam Scott, Taylor Schilling, Jason Schwartzman, RJ Hermes, Kyle Field

Regizor: Patrick Brice [a mai regizat: Creep 2(2017), Creep(2014)]

Incasari: 1.110.522 $

Premii: 
- Best Narrative Feature, deadCenter Film Festival, 2015

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 65/100

Alex, Emily si fiul lor RJ sunt noi in Los Angeles. O intalnire intamplatoare in parc face sa ii intalneasca pe misteriosii Kurt, Charlotte si Max. O seara linisitita intre familii devine din ce in ce mai interesanta odata cu trecerea timpului.

Acest film alterneaza de la inceput pana la final umorul cu bizarul. De cateva ori asta se intampla cu succes, dar de mai multe ori nu prea are noima. O idee interesanta, numai buna pentru un film independent cu buget redus, dar pusa in practica nu atat de bine pe cat ar fi trebuit. Mi-a placut finalul, au existat scene incitante, scene aproape scarboase, destul umor si cred ca este un excperiment mai degraba reusit. Mi-ar fi placut ca dialogurile sa fie mai altfel pe ici pe colo si mi-ar fi placut ca filmul sa fie o idee mai grafic.

de asemenea, mi-ar fi placut sa aiba o distributie mai buna, cu actori mai versatili. Cand vezi numele lui Adam Scott si jason Shwartzman, cam stii la ce fel de interpretare sa te astepti, pentru ca cei doi ies din propriile zone de confort destul de rar. Pentru un film independent insa, recunosc ca nu este cea mai rea distributie posibila. Nu imi dau seama daca stangacia dintre cei doi a fost intentionata sau pur si simplu nu a existat o chimie. Daca prima varianta sta in picioare, inseamna ca i-am subestimat.

Ca sa gasesc un scop serios al filmului, as putea spune ca ne prezinta cam de ce sunt in stare doi oameni pentru a-si intari casnicia sau pentru a se integra, dar ma indoiesc ca acest film a avut vreun moment intentia sa fie profund. Chiar daca are destule greseli in executie, nu a fost plictisitor si cred ca este un proiect auster demn de atentia voastra.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!