luni, 17 decembrie 2018

Lazer Team (2015)

Gen: SF, Comedie

Distributie: Burnie Burns, Gavin Free, Michael Jones, Colton Dunn, Alexandria Deberry

Regizor: Matt Hullum [a mai regizat: Lazer Team 2(2018), The Schedule(1997)]

Buget: 2.480.421 $
Incasari: 1.186.426 $

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 42/100

Patru ratati sunt nevoiti sa salveze planeta dupe ce descopera locul unde s-a prabusit un OZN si se echipeaza cu costumul de lupta de la bordul acestuia.

Nu e mare lucru de comentat aici. Doar inca un film cu ambitii mult prea mari pentru bugetul pe care l-a avut l-a dispozitie. Astfel ca, efectele nu sunt deloc de cea mai inalta calitate. Din pacate, nu aceasta a fost singura problema a filmului. Povestea este destul de slaba si este ingropata aproape de tot de un scenariu mediocru care ofera dialoguri total lipsite de substanta. Au existat cateva scene amuzante si cam atat. Ce trebuia sa ma sperie nu a reusit asta si ce trebuia sa imi provoace empatie mai degraba m-a amuzat.

Distributia este si ea una de mana a doua. Ecista vreo doua trei figuri familiare, dar nici un nume cu adevarat relevant si avand in vedere contextul general, nici interpretarile nu sunt cie stie ce. Acestea urmeaza toate stereotipurile unor comedii de duzina si nu cred ca prezenta in acest film a ajutat cariera vreunuia dintre protagonisti. In film, ne sunt prezentate patru personaje care la inceput nu au nici un fel de chimie, dar ajungs a lucreze atat de bine impreuna, incat reusesc sa salveze planeta, dar din punct de vedere al chimiei dintre actori, aceasta nu a existat pana la finalul filmului.

Intr-un film de aproape doua ore, cred ca daca adun partile bune strang cam zece minute de material de calitate. Este interesant ca acest film este o productie Youtube, dar acum sunt atatea platforme care lanseaza filme si o fac mai bine, asa ca Youtube trebuie sa se straduiasca mai tare. Imi inchipui totusi ca pentru copiii cu o varsta destul de frageda este un film distractiv. Anul acesta a aparut si sequelul, dar nu ma grabesc sa il vad.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!