vineri, 21 decembrie 2018

The Samaritan (2012)

Gen: Thriller, Crima, Drama

Distributie: Samuel L. Jackson, Luke Kirby, Ruth Negga, A.C. Peterson, Gil Bellows

Regizor: David Weaver [a mai regizat: Every Day is Christmas(2018), Wedding March 3: Here Comes the Bride(2018), Wedding March 2: Resorting to Love(2017), The Mechanics of Love(2017), A Christmas to Remember(2016)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 1.744 $

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 37/100

Dupa doua zeci de ani in inchisoare, Foley vreasa lase in urma vechea lui viata. Dupa ce o cunoaste pe Iris, posibilitatea unui nou inceput pare realizabila, dar trecutul lui este un partener de drum incapatanat.

Trebuie sa recunosc ca sunt putin dezamagit de acest film, nu neaparat pentru ca el este atat de slab, ci mai degraba datorita asteptarilor mele exagerate. Intriga nu este una complicata si este tipica pentru un film de actiune de mana a doua. Usor bolnav pe alocuri, are cateva rasturnari de situatie interesante, dar si un deznodamant cam previzibil. Nu sunt urmariri de masini, sau scene complicate de actiune, dar exista tensiune si nu este plictisitor.

Trebuie sa ma impac cu ideea ca eroii copilariei mele au imbatranit. Este si cazul lui Samuel L. Jackson, ajuns intr-un moment al carierei in care varsta si burta il imping spre astfel de filme de duzina. Acesta a parut constient de valoarea filmuui pe intreaga sa durata, consecinta fiind o oarecare lipsa de chef. Ruth Negga a avut o interpretare interesanta si este si o prezenta agreabila, asa ca mi-ar placea sa vad in ce proiecte a mai participat. apare si Tom Wilkinson pe ici pe colo, asa cum ne-a obisnuit de cativa ani buni, intr-un rol de umplutura.

Nici cu coloana sonora nu au fost prea inspirati cei care au lucrat la acest film, pentru ca muzica m-a distras de multe ori de la ce trebuia sa fiu atent de fapt. Prea multe scene s-au desfasurat intr-o lumina galbena ciudata. Mai adaugam peste toate astea si o problema de credibilitate a povestii si asa am ajuns in situatia ca un film acre ii are in distributie pe Samuel L. Jackson si pe Tom Wilkinson sa fie unul absolut mediocru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!