joi, 27 decembrie 2018

Sweet Virginia (2017)

Gen: Drama

Distributie: John Bernthal, Christopher Abbott, Imogen Poots, Rosemarie DeWitt, Odessa Young

Regizor: Jamie M. Dagg [a mai regizat: River(2015)]

Incasari: 11.089 $

Nota Gealapa: 6
Metascore: 72/100

Un fost campion de rodeo se imprieteneste cu un tanar predispus la violenta.

Nu stiu ce au vazut criticii la filmul asta de l-au ridicat atat de mult in slavi. Mie mi s-a parut destul de banal. O poveste simpla, interesanta pe alocuri si credibila pentru zona in care se desfasoara actiunea, dar cu un ritm lent si cu cu dialoguri putine si fara substanta. Pe final se intampla cateva lucruri ramase neexplicate, cumva paradoxal pentru un film atat de putin complicat. Austeritatea se simte in fiecare scena si doar muzica mai ajuta pe ici pe colo.

Pentru un film cu buget redus, distributia nu este rea deloc. John Bernthal si imogen poots sunt nume destul de relevante, numai ca stilul depresiv al acestui film nu prea li se potriveste. Toti actorii pareau ca urmeaza sa isi taie venele. pana si scenele de dragoste si cele in care zambeau au parut la fel de triste. Pot intelege de ce a fost ales acest stil de interpretare, dar mi se pare ca a fost dus prea la extrem. Din pacate si interpretarile au cazut in nota generala de banalitate a filmului.

Pana la urma, vreau sa va zic ca ma obisnuisem si cu atmosfera sumbra, si cu tristetea actorilor si la un moment dat filmul chiar devenise agreabil, pana am ajuns la deznodmantul abrupt, lipsit de creativitate si care nu a oferit nici un suspsans. Pot sa enumar in cateva minute vreo cinci feluri mai bune de a incheia acest film. Am avut senzatia ca pana si scenaristii s-au plictisit cand au ajuns in acest punct.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!