sâmbătă, 1 decembrie 2018

The Last Kiss (2006)

Gen: Romantic, Comedie, Drama

Distributie: Zach Braff, Jacinda Barrett, Rachel Bilson, Casey Affleck, Michael Weston

Regizor: Tony Goldwyn [a mai regizat: Conviction(2010), Someone Like You...(2001), A Walk on the Moon(1999)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 15.852.401 $

Premii:
- Best Grownup Love Story, AARP Movies for Grownups Awards, 2007

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 57/100

Michael si Jenna sunt impreuna de trei ani si isi doresc sa se casatoreasca si sa intemeieze o familie. Cu toate acestea, Michel este luat prin surprindere in momentul in care Jenna il anunta ca este insarcinata. El se teme ca viata si tineretea lui se termina daca se insoara, iar aceasta frica este accentuata in momentul in care la o petecere o intalneste pe Kim, o tanara foarte libertina de care se simte atras.

Acest film nu aduce nimic nou in industrie, dar are partile lui bine. Cel mai mult mi-a placut ca este mai realist decat majoritatea comediilor romantice. De fapt, comedia e destul de rara, iar filmul pare infipt in realitate. Mi-a placut de asemenea, ca spre deosebire de alte filme de gen, happy endingul de aici nu spune ca totul va fi minunat, ci ca lucrurile vor fi cat de cat ok. In afara de asta, au fost cateva momente in care m-am plictisit, iar scenariul nu a fost cel ami inspirat.

Distributia este una interesanta. Ar fi fost una senzationala, daca as fi urmarit un serial de televiziune. Nume ca Zach Braff sau Eric Christian Olsen s-au consacrat in diverse seriale, ami devreme sau ami tarziu si nu stiu daca doar mi s-a parut sau nu, dar parca interpretarile lor au avut din metehnele interpretarilor din astfel de seriale. Partea feminina a distributiei nu a dezamagit nici ea. Atat Jacinda Barrett, cat si Rachel Bilson au avut interpretari naturale si credibile.

The Last Kiss este un film destul de bun, dar daca aveti in jur de 30 de ani, sunt sanse mari sa cadeti in depresie dupa ce il vedeti. In ciuda unui final fericit aproximativ, filmul este in genere unul trist. Personajele nu sunt perfecte cum se mai practica si par oameni normali, cu defecte ca noi toti. Nu este un film usor de indragit, poate tocmai pentru ca este usor sa te identifici cu personajele. Nu pot sa ma hotarasc daca merita recomandat sau nu, asa ca o sa ma abtin.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!