miercuri, 19 decembrie 2018

Sweet November (2001)

Gen: Romantic, Drama

Distributie: Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann, Liam Aiken

Regizor: Pat O'Connor [a mai regizat: Private Peaceful(2012), Dancing at Lughnasa(1998), Inventing the Abbotts(1997), Circle of Friends(1995), Zelda(1993)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 65.754.228 $

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 27/100

Un director dependent de munca si o femeie neconventionala, sunt de acord sa aiba o relatie de scurta durata. In aceasta perioada insa, aceasta ii schimba viata.

Bineinteles ca este un film pentru femei sentimentale, dar nu neg ca mi-a placut si mie putin. Spre deosebire de altele insa, acesta pe mine nu a reusit sa ma emotioneze, pentru ca am prevazut destul de devreme rasturnarea de situatie. Imi place ca nu ofera un happy end clasic; de fapt, nu ofera un happy end deloc. Sunt si momente nereusite, in acre scenariul, doar pentru a umple tacerea, arunca actorilor niste replici fara sens, dar in cea mai mare parte este un film agreabil, clasic si destul de distractiv, fara sa fie o comedie.

Pentru anul 2001, distributia este una destul de buna, propunand in rolurile principale doua nume foarte la moda la acea vreme. Keanu Reeves si Charlize Theron au avut o chimie destul de buna, dar ea a stralucit mult mai mult decat el. Reeves nu este chiar potrivit in astfel de roluri, dar da bine la cv sa faci si un astfel de film. Prin rolurile secundare nu este mare lucru de remarcat, dar au fost interpretari decente.

Nu stiu daca in acest caz este neaparat un minus faptul ca finalul este previzibil, pentru ca mesajul filmului se regaseste in poveste. Nu este nici pe departe un film epic sau exceptional, dar este un film bun, cu cateva mesaje pozitive si cu sanse bune sa va regasiti intr-unul din personaje. Pentru o seara de film in doi, cred ca este o alegere foarte buna, asa ca il recomand cu incredere.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!