duminică, 30 decembrie 2018

Step Up All In (2014)

Gen: Musical, Romantic, Drama

Distributie: Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam Sevani, Misha Gabriel Hamilton, Stephen Boss

Regizor: Trish Sie [a mai regizat: Pitch Perfect 3(2017)]

Buget: 45.000.000 $
Incasari: 86.165.646 $

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 45/100

Toate starurile din precedentele filme se aduna in stralucitorul Las Vegas, unde se lupta pentru o victorie care le-ar putea defini visele si carierele.

Si acest film urmeaza aceeasi reteta ca predecesoarele sale. Inventeaza o competitie de dans galactica, niste personaje cat de cat negative, pentru ca nimeni nu e cu adevarat rau in filmele astea si incearca sa trimita o viitura de iubire si prietenie catre public, printre coregrafii impresionante. nu este cel ami bun film al seriei, dar ar fi avut potentialul sa fie, daca se lucra putin altfel la final. Daca te prinde intr-o pasa mai proasta, este foarte probabil sa te emotioneze, altfel nu este atat de induiosator.

Daca pana acum fiecare film al seriei venea cu o distributie noua, dar isi mai faceau aparitia sporadic si personaje din primele filme, de aceasta data producatorii au adunat cele mai populare personaje si ni le servesc de la ineput pe toate, aspect care mie unul mi-a placut. Bineinteles ca in continuare cei care stiu sa danseze nu prea le au cu actoria, iar cei care au intepretari ami bunicele nu prea se pricep la dans, dar Ste Up ne-a obisnuit deja cu asta si pe mine unul nu ma mai deranjeaza, pentru ca acest compromis nu este in totalitate rau.

Este poate cel mai rupt de ralitate film al francizei si este destul de ilogic pe ici pe colo, dar nu cred ca la al cincilea film mai este cineva care se asteapta la altceva. Trebuie sa ii laud putin pe cameramani si sper ca au primit o prima grasa, pentru ca felul in acre sunt filmate unele scene este absolut impresionant. Deci, daca aveti chef de o poveste de dragste banala si de niste probleme marunte rezolvate in pasi de dans, asta este filmul pe care il cautati.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!