vineri, 28 decembrie 2018

Crazy Rich Asians (2018)

Gen: Comedie

Distributie: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu

Regizor: Jon M. Chu [a mai regizat: Now Yuo See Me 2(2016), Jem and the Holograms(2015), We the Economy: 20 Short Films You Can't Afford to Miss(2014), Justin Bieber's Believe(2013), G.I. Joe: Retaliation(2013)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 219.756.957 $ (pana acum)

Premii:
- Special Achievement Award, African-American Film Critics Association (AAFCA), 2018
- Hollywood Breakthrough Award - Breakthrough Ensemble, Hollywood Film Awards, 2018
- Best Ensemble, National Board of Review, SUA 2018

Nota Gealapa: 7
Metascore: 74/100

O comedie romantica contemporana, bazata pe un bestseller global, care o are in centrul actiunii pe nativa din New York Rachel Chu, care calatoreste in Singapore pentru a cunoaste familia iubitului ei.

Este cu siguranta una dintre cele ami bune comedii romantice pe care le-am vazut in ultima vreme. Pare foarte actuala, credibila si cu personaje usor de indragit. Nu este neaparat originala, pentru ca am mai vazut o multime de astfel de povesti cu oameni acre se iubesc si apartin unor lumi diferite. Din fericire scenariul este bine scris, glumele sunt bune si au fost destule scene care m-au facut sa rad. Bugetul a fost corect pentru un asemenea film, astfel incat filmul arata bine si din punct de vedere tehnic.

Distirbutia este una atipica. In concordanta cu titlu filmului, era clar ca vor predomina actori de origine asiatica, dar cei acre au fost alesi au lucrat foarte bine impreuna si am vazut interpretari bune pentru un asemenea film. Mi-au placut ambii protagonisti, Constance Wu si Henry Golding, care au avut o chimie foarte buna, dar am vazut prestatii reusite, credibile si amuzante si in rolurile secundare. Bineinteles, apreciate dupa standardele unei comedii romantice.

Nu inteleg de ce si-a luat atata hate acest film. Da, este previzibil si nu revolutioneaza cu nimic industria, dar nu este atat de superficial si nici nu este facut doar pentru oameni bogati, asa cum am mai citit, ba chiar ironizeaza superficialitatea si alte defecte ale celor excesiv de bogati. Sunt destule mesaje pozitive in acest film, transmise intr-o forma agreabila, fara ca acesta sa devina prea siropos. Eu unul il reocmand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!