joi, 13 decembrie 2018

Open Season 3 (2010)

Gen: Animatie, Comedie, Aventura

Distributie: Matthew J. Munn, Nika Futterman, Maddie Taylor, André Sogliuzzo, Danny Mann

Regizor: Cody Cameron [a mai regizat: Cloudy with a Chance of Meatballs 2(2013)]

Nota Gealapa: 6

Prietenii lui Boog se aduna pentru a-l aduce inapoi pe acesta de la un circ rusesc.

Aceasta franciza se afunda din ce in ce mai mult in mediocritate cu fiecare film. Acest al treilea al seriei este si cel mai slab, ce-i drept nu cu mult sub predecesoarele sale. Deja in acest punct, cred ca si copiii se vor plictisi, ca sa nu ami zic de adultii care ar incerca sa urmareasca filmul impreuna cu acestia, pentru care nu a existat o gluma in trei filme. POvestea simpla, dialogurile de asemenea si animatia nici ea nu a fost chiar una de top.

Numele din distributie devin si ele din ce in ce mai anonime odata cu franciza. Daca in primul film al seriei protagonistul a fost Ashton Kutcher, urmat apoi de Joel McHale, de aceasta data, in rolul principal il avem pe Matthew J. Munn. Cine este acesta poate va intrebati. Cine stie? probabil un om luat de pe strada a carui singura calitate era ca vocea lui semana cu cele ale predecesorilor sai. Situatia este una asemanatoare si pentru celelalte personaje.

Acest al treilea film al seriei a fost eliberat direct pe dvd. Producatorii nici macar nu s-au mai obosit sa il lanseze in cnematografe, probabil dandu-si si ei seama ca nu are nici un rost. Actori ieftini, poveste banala si un regizor stangaci. In afara de copii prescolari, acest film ar mai putea impresiona o parte din publicul din tarile subdezvoltate care nu au avut acces la desene animate sau le-au vazut doar pe cele din anii '30.Ar mai putea de asemenea impresiona unele mame de la noi, care au copilarit cu desenele rusesti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!