luni, 24 decembrie 2018

The Roommate(2011)

Gen: Thriller, Drama

Distributie: Minka Kelly, Leighton Meester, Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Ackles

Regizor: Christian E. Christiansen [a mai regizat: The Devil's Hand(2014), On the Edge(2014), ID:A(2011), Zoomerne(2009), Crying for Love(2008)]

Buget: 16.000.000 $
Incasari: 40.492.759 $

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 23/100

Cand ajunge prima data in campus, Sara, studenta in anul intai, se imprieteneste cu colega ei de camera Rebecca, fara sa stie ca aceasta devine periculos de obsedata de ea.

Acest film sufera cel mai mult la capitolul originalitate. Am mai vazut povestea asta in diverse forme de nenumarate ori. Cred ca astfel de thrillere in cineva devine obsedat de o persoana sunt cel mai la indemana de facut, iar acesta a respectat toate stereotipurile genului, culminand cu sirenele care se aud pe fundal dupa ce toata actiunea se termina. Primeste nota de trecere insa, deoarece nebunia personajului negativ a fost destul de credibila.

Leighton meester a facut o treaba decenta in acest rol de psihopata. Pare ca i-a fost suspect de usor sa intre in pielea personajului. Minka Kelly pe de alta parte, in rolul principal, a fost pusa in situatia de a juca victima naiva cu toate cliseele aferente, astfel ca prestatia ei a fost una mai de duzina. In afara de cele doua, mai exista cateva figuri familiare, dar pe care le-am recunoscut tot din filme de mana a doua si nimeni cu adevarat important.

Nu este un film care sa te sperieneaparat. Ciudatenia lui si starea de crispare vin din faptul ca unele scene sunt destul de realiste. Nu este neaparat ticsit cu gore sau nuditate sexuala, dar creeaza pe alocuri tensiune suficienta incat unele scene sa fie mai grele decat sunt de fapt. Nu il recomand neaparat, dar daca alegeti sa il vedeti, nu va uitati la trailer inainte, pentru ca toate scenele bune sunt acolo. Concluzia mea este ca The Roommate este un fel de Single White Female pentru adolescenti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!