marți, 30 iunie 2015

Freeloaders (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Josh Lawson, Clifton Collins Jr, Brit Morgan, Kevin Sussman, Nat Faxon

Regizor: Dan Rosen [a mai regizat: Dead Man's Curve(1998)]

Buget: 3.000.000$

Nota Gealapa: 4.65

Un grup de prieteni lenesi care locuiesc gratis in vila unei vedete rock, isi vad stilul de viata amenintat atunci cand vedeta se decide sa vanda casa.

Inca un film despre nimic. O comedie submediocra, plina de glume rasuflate si scene lipsite de haz, care nu pot amua nici un copil autist. Nu inteleg cum cineva s-a uitat pe acest scenariu si a decis ca merita cateva milioane de dolari sa se realizeze un film. Am vazut drame mai amuzante decat aceasta incercare patetica de comedie.

Distirbutia are multe fete familiare, dar sunt actori obisnuiti cu roluri secundare. Cum nici unul dintre ei nu este capabil sa traga un film dupa el in rol principal, nu exista un protagonist, astfel ca avem parte de o multime de roluri secundare, cu timp de ecran relativ egal, pentru a nu-i scoate din zona de confort pe niste actori care fie nu pot, fie nu mai pot sa straluceasca, pentru ca unii au avut momentul lor de glorie.

Filmul nici nu lasa impresia ca cineva s-a straduit prea tare ca sa iasa mai mult de un film de duzina. Una din problemele mele majore este coloana sonora, pentru ca nu imi aduc aminte de vreo melodie care sa se potriveasca cu scena in care se aude. Nici macar nu se compenseaza minusurile cu ceva nuditate...Pacat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!