miercuri, 24 iunie 2015

Area 51 (2015)

Gen: SF

Distributie: Glenn Campbell, Sandra Staggs, Jelena Nik, Suze Lanier-Bramlett, Reid Warner

Regizor: Oren Peli [a mai regizat: Paranormal Activity(2007)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 5.05
Metascore: 30/100

Trei tineri adepti ai teoriilor conspirative incearca sa dea in vileag misterele din Area 51, o locatie secreta a guvernului american despre care se zvoneste ca a fost locul unor intalniri cu extraterestri. Ce descopera in aceasta facilitate sunt secrete inimaginabile.

Nici in 2015 nu scapam de blestemul filmelor filmate la persoana intai, cu maxim doua camere. Trei sferturi din acest film nu se intampla nimic, iar ce se intampla in ultima parte nu compenseaza deloc lunga asteptare si este lipsit de sens. Practic singra concluzie pe care o propune acest film este ca extraterestrii exista, lucru de care orice om cu numar regulamentar de neuroni este constient.

Distributia este formata din tineri anonimi, aproape amatori. Atat de amatori incat cei mai multi au primit personaje cu acelasi nume cu cel real, probabil pentru a fi siguri ca nu il uita.Prestatiile lor nu au nici un fel de valoare artistica, cum se intampla de obicei in astfel de productii.

Absolut nici un fior nu am simtit urmarind acest film. Filmat atat de tremurat uneori incat abia mai intelegi ceva, cu doar vreo doua efecte vizuale si tot atatea sonore, filmul ofera mult prea putin si o sa il uit pana maine dimineata. Cred ca si fanii genului ar trebui sa il ocoleasca. In plus, scena de dupa generic care explica modul cum au ajuns imaginile publice este si ea lamentabila. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!