luni, 1 iunie 2015

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

Gen: Animatie

Distributie: Bill Hader, Anna Faris, Will Forte, James Caan, Andy Samberg

Regizor: Cody Cameron [a mai regizat: Open Season 3 (2010)]

Incasari: 551.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 59/100

Flint Lockwood lucreaza acum la corporatia idolului sau Chester V., dar trebuie sa-si paraseasca postul cand afla ca cea mai de temut masina este inca functionala si face animale hibride din mancare care ameninta lumea.

Pentru ca tot e 1 iunie, am zis ca este un moment bun pentru un desen animat. Din pacate, asa cum era de asteptat, acest sequel nu se ridica la inaltimea primului film din serie si sper ca producatorii sa se opreasca aici pentru ca acest film este inca bun, dar ma tem ca urmatorul va fi absolut mediocru. Povestea deja este putin cam trasa de par chiar si pentru un desen animat cu mancare care cade din cer.

Sre deosebire de alte animatii de succes, acest film nu se bucura de niste nume uriase care sa faca vocile, dar sunt actori cunoscuti si experimentati care sau achitat foarte bine de sarcini. Vocile lor se potrivesc foarte bine cu personajele iar faptul ca s-a pastrat in mare parte distributia din primul este intotdeauna un lucru bun.

Principala problema a filmului este ca a pierdut factorul surpriza de care s-a bucurat prima productie, care a fost briliant de ciudata. De asemenea, noile personaje nu se ridica la inaltimea celor originale, iar numele date creaturilor parca sunt o serie de hashtaguri de pe Twitter, care a luat-o razna. Sunt cateva glume bune pe ici pe colo, dar per total seria nu se indreapta in directia care trebuie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!