luni, 22 iunie 2015

Fading Gigolo (2013)

Gen: Comedie

Distributie: John Turturro, Woody Allen, Sharon Stone, Vanessa Paradis, Liev Schreiber

Regizor: John Turturro [a mai regizat: Passione(2010), Romance & Cigarettes(2005), Illuminata(1998), Mac(1992)]

Premii:
- Best Feature, Miami Film Festival, 2014
- World Competition, Miami Film Festival, 2014

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 58/100

Fioravante decide sa devina un Don Juan profesionist pentru a-si ajuta un prieten aflat la ananghie. Acesta i-a rolul de "manager" si impreuna ajung intr-o intersectie intre dragoste si bani.

In ciuda intrigii, acest film este mult prea cuminte pentru vremurile in care traim. Este plin de sensibilitate, linistit si un scenariu bunicel. Joh Turturro, care nu a fost niciodata un nume foarte mare, se pare ca si-a facut destui prieteni in cariera, prieteni care au acceptat sa faca parte din acest proiect al sau. El dovedeste ca se pricepe la comediile light atat din postura de actor cat si din cea de regizor. Imi inchipui ca pentru Woody Allen a fost usor sa accepte acest rol, pentru ca acest scenariu ar fi putut foarte bine sa fie scris de el, atat de mult se aseamana cu stilul sau.

Distributia este o surpriza cu adevarat placuta, iar calitatea interpretarilor este excelenta. Sa il vezi pe Woody Allen este o placere intotdeauna. Avem parte de stilul sau incofundabil. Pe langa cei amintiti mai sus, avem parte si de o Sofia Vergara imbracata sumar, crae vrea parca sa ne arate ca peste ea nu trec anii. Turturro este si el destul de amuzant, iar Liev Schreiber este o surpriza placuta, in sensul in care nu ma asteptam sa il vad in astfel de roluri.

Actiunea incepe direct, fara sa se piarda timp. Din pacate, alaturi de distributie, asta este cam singura surpriza de orice fel din intreg filmul. Magia reintalnirii cu unele nume mari se pierde in timp in monotonia si liniaritatea generala. Sfarsitul nu este nici el cel mai tensionat. Din aceste motive, in nici un moment nu reusesti sa empatizezi cu vreun personaj. Chiar si asa, nu este o pierdere de timp si merita o vizualizare Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!