luni, 8 iunie 2015

That Awkward Moment (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller, Imogen Poots, Mackenzie Davis

Regizor: Tom Gormican [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 30.000.000 $

Premii:
- Best Shirtless Performance (Zac Efron), MTV Movie Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 36/100

Trei prieteni buni ajung in acel moment confuz al unei relatii, in care am fost cu totii, cand trebuie sa decizi "incotro se indreapta asta?".

Acest film nu primeste nota mai mare pentru lipsa de originalitate si previzibilitate. Este aceeasi vesnica poveste despre cat de prosti sunt barbatii si cum nu stiu ei sa pretuiasca o femeie pana nu o pierd. Apoi vine partea care, cel putin pentru noi barbatii romani, a stricat grav de tot piata romantismului. Inainte sa avem acces la tot felul de comedii romantice care mai de care mai siropoase, ca sa cuceresti o fata puteau fi suficiente un buchet de flori, o invitatie la film si o excursie la Eforie. Acum trebuie sa ai chei la parcuri private, sa desenezi inimioare pe cer, sa faci un flash mob sau sa ii scrii numele pe toate panourile publicitare din centru.

Distributia este foarte buna si este unul din punctele forte ale filmului. Zac Efron incepe sa arate ca este mai mult decat un papusel, lucru care personal ma deranjeaza. Imogen Poots este absolut superba iar Miles Teller este amuzant ca intotdeauna, doar ca nu prea poate fi credibil in rolul unui tip care face sex de cate ori si cu cine vrea. Chiar si asa Miles Teller este de departe cel ami amuzant dintre toti si cred in continuare ca este subestimat ca actor.

Recunosc totusi ca acest film este amuzant si m-a facut sa rad. Pe langa dialogurile foarte savuroase  naturaletea protagonistilor, care vine dintr-o chimie foarte buna, este cea care face diferenta. Pacat ca avem parte de niste personaje umplute cu toate cliseele din lume. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!