vineri, 12 iunie 2015

Cheap Thrills (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Pat Healy, Ethan Embry, Sara Paxton, David Koechner, Amanda Fuller

Regizor: E.L. Katz [a mai regizat: The ABCs of Death 2(2014)]

Buget: 200.000 $
Incasari: 100.000 $

Filmul a obtinut 8 premii, printre care:
- Imagine Movie Zone Award (E.L. Katz), Amsterdam Fantastic Film Festival, 2014
- Director's Award - Best Feature (E.L. Katz), Boston Underground Film Festival, 2013
- Gold Hugo - After Dark Competition (E.L. Katz), Chicago International Film Festival, 2013
- Best Ensemble - International Competition, CinEuphoria Awards, 2014
- Jury Prize - Best First Film (E.L. Katz), Fantasia Film Festival, 2013

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 63/100

Un cuplu sadic ii supun pe un familist aflat la ananghie si pe un prieten al acestuia unor provocari care mai de care mai ciudate.

Aceasta este cu siguranta una din cele mai cinice productii pe care le-am vazut, dar este si unul din cele mai bune filme cu buget redus care mi-a trecut prin maini. Intriga este una din cele mai originale din ultima vreme, iar modul absolut brut si socant in care este pusa in scena reprezinta principalul atu al filmului. Avem perte de o munca regizorala neasteptat de buna, pentru un regizor debutant.

Distributia nu pare cine stie ce la prima vedere, dar pentru ca in cea mai mare parte a timpului esti prea socat de ce se intampla, nu maiesti asa atent la calitatea interpretarilor. Cei cativa actori au facut suficient si au scos cam tot ce se putea scoate de la un scenariu care nu se mandreste neaparat cu dialogurile dintre personaje.

Nu eram sigur la ce sa ma astept cand am ales acest film. Credeam ca o sa am parte de o comedie mai neagra, dar am dat peste un thriller destul de bun. Filmul este si destul de amuzant, ceea ce este putin surprinzator, pentru ca nu este usor sa faci un material asa negru sa fie amuzant. Nu va lasati pacaliti de trailer, pentru ca acesta nu vinde deloc filmul asa cum ar trebui.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!