luni, 29 iunie 2015

Muck (2015)

Gen: Horror

Distributie: Lachlan Buchanan, Puja Mohindra, Bryce Draper, Stephanie Danielson, Laura Jacobs

Regizor: Steve Wolsh [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 4.15

Dupa ce abia au scapat dintr-un cimitir stravechi, un grup de prieteni sunt blocati intre doua forte malefice, care ii obliga sa lupte, sa moara sau sa se intoarca pe unde au venit.

De unele filme iti dai seama din primul minut ca vor fi ingrozitor de proaste. Cand un film horror incepe cu trei patru femei si doar trei articole de imbracaminte nu are cum sa fie altfel. Avem parte de o sumedenie de scene despre care nici nu pot sa exprim cat de non-sens sunt. Se pare ca orice femeie are in geanta cel putin sapte perechi de chiloti si sutiene pe care le probeaza lasciv de fiecare data cand merge in toaleta unui bar. Steve Wolsh este la prima experienta ca regizor si ca scriitor, lucru care poate explica de ce se concentreaza absolut inutil pe tremuratul sanilor femeilor speriate, cand in jur se termina lumea. Nici la scris nu a fost foarte inspirat, altfel nu imi explic de ce se repeta atat de multe replici, iar unele sunt absolut memorabile, cum ar fi "How can you piss in a time like this?".

Distributia este formata probabil din prietenii de bere ai regizorului, pentru ca la ce prestatii am vazut nu cred ca este vreunul actor profesionist sau aspira sa fie. Daca ar fi sa nominalizez o prestatie decenta, as zice ca Grant Alan Ouzts, care a avut un rol secundar, a mai spalat rusinea cu o interpretare amzanta si autoironica.

Singurul motiv pentru care filmul primeste nota mai mare de 2, sunt cateva melodii bune si spectaculozitatea poerechilor de sani si funduri, fie miscate lasciv, fie zdruncinate, fie palmuite. Trebuie sa multumim firii perverse a regizorului pentru asta. Pana la final nu se explica nici ce cautau personajele acolo, nici cine ii omora, nici de ce. in schimb, e clar ca vom avea un sequel si pentru ca am tendinte masochiste, probabil ca il voi vedea si pe acela. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!