luni, 15 iunie 2015

The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox, Merryn Pearse, Mary Roscoe

Regizor: Tom Harper [a mai regizat: War Book (2014), The Borrowers(2011), The Scouting Book for Boys(2009), Dis/Connected(2008)]

Incasari: 27.000.000 $

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 42/100

La 40 de ani de la prima bantuire de la conacul Eel Marsh, un grup de copii evacuati din Londrea celui de-al Doilea Razboi Mondial trezeste locuitorul intunecat al casei.

Daca nu ati vazut primul film din serie va recomand sa nu va uitati direct la acesta pentru ca nu o sa intelegeti mare lucru. Chiar daca l-ati vazut pe primul, tot veti fi dezamagiti de acest sequel. Daca primul a fost un horror reusit care m-a facut sa imi rod cateva unghii, acesta este mai degraba un thriller, care nu sperie pe nimeni. Legatura cu primul film este destul de subreda, desi finalul primei parti promitea o continuare la acelasi nivel. Sunt vreo doua-trei momente tensionate, dar cam atat.

Distributia nu este nici ea la fel de importanta ca in primul film si acest lucru se simte. Prestatia actorilor trage si ea filmul in jos. Nu avem nici o interpretare convingatoare, nici un actor care sa scoata ceva de la un scenariu mediocru de aceasta data.

Cele cateva momente de sperietura de care avem parte nu vin in urma unui suspans construit atent, cio in urma unor aparitii bruste ajutate de sunet, astfel apar multe momente moarte. Macar aceasta serie nu a decazut atat de mult incat sa provoace rasete. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca exista posibilitatea unui al treilea film. Sper sa fie mai inspirati cei care il vor produce. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!