joi, 11 iunie 2015

It's a Disaster (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Rachel Boston, Laura Adkin, Kevin M. Brennan, David Cross, America Ferrera

Regizor: Todd Berger [a mai regizat: Thje Scenesters(2009), Don't Eat the Baby: Adventures at Post-Katrina Mardi Gras(2007)]

Incasari: 100.000 $

Premii:
- Best Screen Play - Jury Award, BendFilm Festival, 2012
- Audience Choice Best Feature Grand Jury Award, Edmonton International Film Festival, 2012
- Best Feature Audience Award, New Orleans Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 57/100

Patru cupluri se intalnesc pentru un brunch si raman blocati in casa impreuna, in timp ce lumea se apropie de sfarsit.

Acest film il poate face orice grup de prieteni intr-un apartament din Bucuresti. Intriga creeaza o oarecare stare de tensiune pe care nu o duce la bun sfarsit, pentru ca avem parte de el mai prost final pe care l-am vazut in ultima vreme. M-am uitat la tot genericul, sperand ca apare o scena care sa tina loc de deznodamant, dar nu a fost cazut. Scenriul nu este foarte rau si ofera cateva situatii si dialoguri amuzante, dar asta e cam tot ce are de oferit acest film.

Distributia are multe nume cunoscute in principal din filme mediocre. Recunosc ca nu ma asteptam sa vad atatea nume cunoscute intr-un film cu buget mic. Actori experimentati care pot straluci daca au parte de un scenariu bun, dar care nu pot ridica ei de unii singuri un film si un text mediocru. daca ar fi putut face asta nu ar fi jucat in acest film. Toti membrii distributiei ar fi trebuit sa vada Le prenom pentru a vedea ce trebuie sa ofere un film de apartament.

O abordare de acest gen a sfarsitului lumii mi s-a parut interesanta. Pacat ca nu a fost executata cum trebuie. Nici atentia la detalii nu a fost punctul forte al regizorului. De exemplu, celebra Ave Maria, a lui Schubert, apare in generic ca fiind compusa de Chopin.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!