joi, 4 iunie 2015

The DUFF (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Mae Whitman, Bella Thorne, Robbie Amell, Bianca A. Santos, Skyler Samuels

Regizor: Ari Sandel [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 8.500.000 $
Incasari: 35.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.75

Metascore: 56/100

O eleva in ultimul an de liceu porneste o mini-revolutie sociala dupa ce afla ca a fost etichetata ca fiind o DUFF (Designated Ugly Fat Friend) de catre prietenele ei mai frumoase si mai populare.

Filmul ne prezinta vesnica poveste a ratustii urate din liceu, fata care nu se incadreaza in tipare dar care descopera sensul vietii chiar inainte de balul de absolvire si ne copleseste cu lectii de viata. Desi toate cliseele sunt prezente, filmul primeste nota mare pentru ca este adaptat la vremurile moderne si este foarte actual, iar scenariul propune destule dialoguri interesante si amuzante.

Distributia nu este ticsita de nume cunoscute. Are cativa actori experimentati, dar de rang secund si cativa tineri aspiranti la o viata de lux si decadenta. Din fericire, chimia dintre ei a fost foarte buna si, desi nu cred ca va castiga cineva vreun premiu pentru interpretare, avem parte de prestatii pline de naturalete si destul de credibile.

Daca aveti varsta potrivita s-ar putea sa aveti senzatia ca va recunoasteti pe voi sau pe prietenii vostri in unele din personaje. Partile negative sunt previzibilitatea, aproae inevitabila in astfel de filme si faptul ca uneori este prea serios pentru o comedie. Daca se intamla sa fi citit cartea si v-a placut, va avertizez ca, desi numele este acelasi, intriga din film nu are nici o legatura cu cea din roman.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!