joi, 25 iunie 2015

In curand prezervativele isi vor schimba culoarea in prezenta BTS-urilor


Indiferent cum le numiti, este important sa va aduceti aminte ca BTS-urile exista. Vreme de ani de zile, protectia impotriva acestora s-a imbunatatit constant, iar acum trei studenti au dus lucrurile la un alt nivel, ca voi si partenerii vostri sa puteti face acelasi lucru.


Muaz Nuaz, Daanyaal Ali si Chirag Shah de la Academia Issac Newton din Londra, au dezvoltat un concept pe care ei il numesc S.T.EYE. (Sexually Transmited.....ceva). La numai 13, respectiv 14 ani, acesti studenti au inventat niste prezervative crae pot straluci in mai multe culori in functie de ce boala detecteaza. Ceva in genul apei care se coloreaza atunci cand te usurezi in piscina.

Codul de culori este urmatorul:
- Verde: Chlamydia
- Galben: Herpes
- Mov: HPV (Human Papilloma Virus)
- Albastru: Sifilis

Puteti sa va ganditi la ele ca la un joc amuzant. Sunt exact ca inelele care isi schimbau culoarea in functie de starea de spirit, singurele diferente sunt ca acestea nu sunt pentru degete si daca isi schimba culoarea, fericirea nu va fi chiar sentimentul pe care il simtiti in acel moment.


Cu prezervativele lor inventive, acesti tineri au castigat cel mai important premiu la TennTech Awards, o competitie ce se axeaza pe  dezvoltarea de inventii care ajuta omenirea.

In inchiere nu uitati sa practicati sexul protejat si, de acum, necolorat si nu uitati sa aveti masura, animale perverse ce sunteti. (sursa: thechive.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!