duminică, 14 iunie 2015

Apartment 1303 (2012)

Gen: Horror

Distributie: Mischa Barton, Rebecca De Mornay, Julianne Michelle, Corey Sevier, John Diehl

Regizor: Michael Taverna [a mai regizat: Managua (1996)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 3.85

O poveste moderna cu fantome care transforma o relatie mama-fiica tensionata intr-o povestire de groaza. Aparent, unele apartamente sunt prea frumoase ca sa fie adsevarate.

Cand a inceput filmul deja aveam o migrena, care, odata cu trecerea timpului s-a amplificat. Atat de prost este. In afara unei coperti bine facute, care prezinta un lucru care nu se intampla in film, in rest nimic notabil aici. Numar de sperieturi: 0. Numar de fiori: 0. Numar de cascaturi: le-am pierdut numarul. Absolut groaznic de plictisitor acest film. Nu inteleg rostul pentru care a fost facut in 3D, pentru ca nu este absolut nici o scena care sa merite acest efort.

Distrubutiaare suficienti actori care s-au remarcat si in alte film la fel de proaste, care s epare ca se straduiesc sa isi ingroape cariera inainte sa inceapa. Absolut execrabile sunt prestatiile acestora. Mai tepeni decat bunica mea care a murit acum cateva luni. Singura de la care aveam ceva asteptari in acest sens era Rebecca De Mornay, dar prestatia ei ingrozitoare aproape ca m-a adormit.

Partea buna, este ca acest film va ajunge material didactic la scolile de film, chiar daca la sectiunea "asa nu". Mi-am dat seama dupa primele 10 minute ca o sa fie groaznic, dar nu prea obisnuiesc sa las filme neterminate. Am sperat ca se va imbunatati pe parcurs; nu a fost cazul. Bomboana de pe coliva este coloana sonora, care nu are absolut nici o legatura cu nimic si este intr-o discrepanta deranjanta cu actiunea in sine. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!