vineri, 5 iunie 2015

The Boy Next Door (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, Kristin Chenoweth, Ian Nelson, John Corbett

Regizor: Rob Cohen [a mai regizat: Alex Cross(2012), The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor(2008), Stealth(2005), xXx(2002), The Fast and the Furious(2001)]

Buget: 4.000.000 $
Incasari: 36.000.000 $ (pana acum)

Premii:
- Best Scared-As-S**t Performance (Jennifer Lopez), MTV Movie Awards, 2015

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 30/100

O femeie casatorita proaspat maritata cade in bratele unui baiat mai tanar, proaspat mutat peste drum de casa ei, dar aventura lor torida ia o turnura periculoasa.

Am fost putin entuziasmat de acest film la inceput. nu o mai vazusem demult pe Jennifer Lopez e ecran. Din pacate, in afara de prezenta ei incantatoare, nu exista nimic notabil la acest film. Este doar un thriller marunt, plin de clisee, cu un sfarsit total nepotrivit. In afara de cateva scene de violenta destul de reusite, Rob Cohen, un regizor cu pretentii, nu a reusit mare lucru.

Distributia are destui actori consacrati mai degraba in filmele de televiziune, care au parut putin rutinati si nu foarte incantati ca fac parte din acest proiect. Jennifer Lopez chiiar s-a straduit si a reusit cea mai decenta prestatie, atat cat i-a permis un scenariu previzibil cu dialoguri idioate. In plus, scena de sex in care este protagonista reprezinta highlightul acestui film si dovada ca anii parca nu au trecut deloc peste ea. In plus, J Lo ne asigura ca si-a filmat singura "cascadoriile".

Dialogurile propuse de scenariu si unele scene cel mai probabil va vor face sa radeti, ceea ce pentru un thriller nu este tocmai de dorit. Finalul este oate cel mai rau lucru la acest film. Este atat de sec, incat am ramas secunde bune uitandu-ma la generic sperand sa mai apara vreo scena care sa salveze imresia, dar nu a fost sa fie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!