miercuri, 10 iunie 2015

Heaven Is for Real (2014)

Gen: Drama

Distributie: Greg Kinnear, Kelly Reilly, Thomas Haden Church, Connor Corum, Lane Styles

Regizor: Randall Wallace [a mai regizat: Point of Honor(2015), Secretariat(2010), We Were Soldiers(2002), The Man in the Iron Mask(1998)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 204.000.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 47/100

Un tata dintr-un orasel trebuie sa gaseasca curajul si covingerea sa impartaseasca cu restul lumii, experienta uimitoare pe care a trait-o fiul sau.

Pentru credinciosii fanatici, carora cred ca li se si datoreaza cifra uimitoare de la box-office, acest film va fi unul de referinta, pe care il vor arata copiilor de doua ori pe saptamana. Pentru atei, acesta va fi o idiotenie. Pentru oamenii normali, va fi o drama mediocra, in care pot gasi totusiputina alinare si putina speranta, mai ales ca acest film se bazeaza nu pe unul, ci pe doua cazuri reale. Eu cel putin, m-am hotarat sa cumpar si cartea ca sa am o imagine completa asupra intamplarii cu pricina. Despre film in sine, nu pot decat sa spun ca nu stiu unde s-a dus bugetul respectabil pe care l-a avut, pentru ca nmu am vazut nici o relizare cinematografica impresionanta.

Distributia are multe fete cunoscute, in principal actori de televiziune, dar suficient de experimentati incat sa ne ofere prestatii solide. Interpretarile au fost destul de credibile si sensibile si, desi nu pot sa spun ca a stralucit cineva, toti au facut o treaba buna.

Fiind vorba totusi despre un film, aveti in vedere ca realitatea este cel mai probabil distorsionata destul de mult fata de povestea originala. Nu luati totul atat de in serios. Indiferent de credinta unuia sau a altuia cred totusi ca veti gasi acest film ca fiind destul de emotionant.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!