duminică, 21 iunie 2015

G.B.F. (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Michael J. Willett, Paul Iacono, Sasha Pieterse, Andrea Bowen, Xosha Roquemore

Regizor: Darren Stein [a mai regizat: Put the Camera on Me(2003), Jawbreaker(1999), Sparkler(1997), Aviel(1988)]

Filmul a obtinut 3 premii:
- Best Screenplay, FilmOut San Diego SUA, 2013
- Best Comedy, FilmOut San Diego SUA, 2013
- Best Soundtrack, FilmOut San Diego SUA, 2013

Nota Gealapa:  6.40
Metascore: 56/100

Tanner este "scos din dulap" de catre colegii lui de liceu iar cele trei pretendente la titlul de regina balului incep sa il vaneze pentru a avea un  G.B.F (gay best friend).

Intentia de a face un film despre faptul ca e ok sa fii gay este laudabila, iar acesta si cele cateva replici amuzante sunt singurele lucruri bune din acest film. Daca eram gay, eu as fi fost ofensat de acest film care ii prezinta pe membrii acestei comunitati ca fiind exact ca in toate stereotipurile care exista despre ei. In rest, filmul este ca orice alt film de duzina a carui actiune se desfasoara in liceu si are in prim plan balul de sfarsit de an.

Distributia reprezinta o adunare de fete familiare, obisnuite cu roluri secundare in filmele cu liceu. pentru ca toti sunt obisnuiti cu roluri secundare, nimeni nu a putut sa traga filmul dupa el ca un protagonist veritabil. Probabil toti cei prezenti aici isi vor continua cariera cu roluri suport de liceeni, atat cat le va mai permite fizicul.

Acest film a iesit mult prea tarziu pentru a mai soca si mult prea devreme pentru ca membrii comunitatii gay sa fie amuzati de portretizarea de care au parte. In afara de acestia, imi inchipui ca nici membrii comunitatii mormone nu sunt bucurosi de faptul ca sunt prezentati ca niste ipocriti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!