luni, 1 iunie 2015

Return to Sender (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Rosamund Pike, Shiloh Fernandez, Nick Nolte, Camryn Manheim, Alexi Wasser

Regizor: Fouad Mikati [a mai regizat: Rogues Gallery(2010)]

Nota Gealapa: 5.70

O asistenta medicala dintr-un orasel merge la o intalnire cu un barbat care nu este persoana care spune ca este.

Dupa ce am vazut acest film nu pot sa spun decat ca astept sa dau si peste filmele bune din 2015. Acesta poate fi un thriller doar pentru elevii de scoala primara. Orice om care a trait macar o zi in viata reala nu are cum sa aibe vreun fior la acest film. Atmosfera este mult prea linistita pentru un thriller, iar povestea avanseaza mult prea lent entru a mentine interesul spectatorilor crescut. Singurul lucru bun e care il putem lua din film este invatatura de a nu te pune niciodata cu o femeie nebuna, pentru ca e in stare de orice.

Cuolmea este ca distributia nu este rea deloc, chiar daca vorbim in principal de actori consacrati in proiecte de televiziune mai degraba decat pe marele ecran. Totusi, cand vezi numele lui Nick Nolte, ai oarece asteptari. Interpretarea ar trebui sa fie punctul forte in astfel de filme cu buget redus, dar din pacate aici nu putem remarca vreo prestatie mai de Doamne-ajuta.

Atmosfera este rea de televiziune desi nu sunt 100% sigur ca este un film de televiziune. Avem parte de un caz ciudat de stres post-traumatic, dar cu o intriga superficiala si un scenariu mediocru, potentialul acestei idei cu siguranta nu a fost fructificat la maxim. Finalul nu spune in mod explicit ca va fi un sequel, dar am sentimentul ca vor face prostia unei continuari. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!