miercuri, 10 iunie 2015

Pound of Flesh (2015)

Gen: Actiune

Distributie: Jean-Claude Van Damme, Darren Shahlavi, Charlotte Peters, John Ralston, Aki Aleong

Regizor: Ernie Barbarash [a mai regizat: Falcon Rising(2014), Reading Writing & Romance(2013), Second Chances(2013), 6 Bullets(2012), Assassination Games(2011)]

Buget: 7.500.000 $

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 41/100

Tentativa eroica a unui barbat de a ajuta o femeie se sfarseste cu el trezindu-se a doua zi fara un rinichi, planuindu-si razbunarea.

Nu imi dau seama exact daca acest film este de fapt un sequel pentru 6 Bullets. Oricum ar fi, tot un film slabut ramane. Intriga este destul de lipsita de logica. Inteleg ca este nevoie de un conflict ca sa poata Van Damme sa ii bata pe toti, dar se exagereaza destul de mult, chiar si pentru un film. Scenele de actiune si de lupta sunt si ele cu o viteza in minus, exact ca protagonistul. Finalul se vrea a fi nobil, dar este doar lipsit de substanta.

Distributia m-ar fi impresionat cand aveam 12 ani, pentru ca il are pe Van Damme. Acesta se pare ca mai are putina vlaga in el, doar nu suficienta pentru a mai trage dupa el un film. O scena in care apare gol sunt convins ca a fost o cerere personala a actorului, ca s arate lumii intregi ca si la varsta la care altii isi iau medicamentele de prostata si isi plimba nepotii prin parcuri, el inca este in forma. In plus, Van Damme ne ofera si un nou spagat inovator. Din pacate asta e tot ce mai poate oferi. INterpretari credibile nu prea a avut el niciodata, dar parca odata cu trecerea anilor si-a mai pierdut din darul vorbirii. Restul membrilor distributiei sunt prea putin importanti pentru a-i analiza.

Scenariul ofera destule rasturnari de situatie, dar putine dintre ele sunt si reusite. Filmul este la fel ca toate filmele lui Van Damme. O productie de actiune ok, dar nu memorabila. Pentru ca Van Damme nu mai vinde ca altadata, nici banii care se investesc in filmele lui nu mai sunt atat de multi. Asta se vede in numarul si calitatea efectelor speciale si a recuzitei. Daca va uitati la film, urmariti masinile folosite si o sa imi dati dreptate. Filmul a fost dedicat actorului britanic Darren Shahlavi, eroul negativ al acestei povesti, care a murit in ianuarie acest an. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!