duminică, 28 iunie 2015

Errors of the Human Body (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Michael Eklund, Karoline Herfurth, Tomas Lematquis, Rik Mayall, Caroline Gerdolle

Regizor: Eron Sheean [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 1.500.000 E

Premii:
- Best Actor (Michael Eklund), Fantastic Fest, 2012
- Best Lead Performance by a Male in a Feature Length Drama (Michael Eklund), Leo Awards, 2013

Nota Gealapa: 5.85

Cand un virus letal este creat in noul sau laborator, doctorul Geoff Burton este socat sa afle ca nu numai ca este cauza acestui virus, dar si prima sa victima.

Intriga este originala si ar fi putut iesi un film bun, dar lipsa de experienta a regizorului se simte aproape in fiecare scena. Momentele tensionate aproape ca nu exista, iar pentru un thriller asta este ca o piatra de moara. Logica se pierde si ea pe parcurs, iar la un moment dat totul este un fiasco, indreptat partial de un final surprinzator de bun.

Distributia nu atrage nici ea in mod deosebit. Cel mai important nume este Michael Eklund, care este cu o clasa peste colegii sai de platou europeni, dar eforturile lui laudabile nu au putut ajuta filmul mai mult, mai ales ca a fost pus intr-un rol care l-a fortat la o interpretare gen Twilight. Chimia dintre actori practic nu a existat iar asta se simte.

Subiectul ales este unul captivat si complex, dar atat de complex incat nici regizorul si nici scenaristii nu l-au inteles pe deplin, iar asta face ca filmul sa se piarda in clisee si nonsensuri. La un moment dat am ajuns sa ma uit la ceas din cinci in cinci minute, pentru ca vroiam sa se termine mai repede. Indiferent cat de mult va plac filmele astea stiintifice, mai bine stati departe de acesta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!