marți, 23 iunie 2015

Home Sweet Hell (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Katherine Heigl, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Aiden Flowers, James Belushi

Regizor: Anthony Burns [a mai regizat: Skateland(2010)]

Buget: 3.000.000 $

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 22/100

Don Champagne pare ca le are pe toate, dar cand sotia lui, Mona, afla de aventura lui cu o agenta de vanzari, aceasta nu se va opri de la nimic pentru a-si pastra viata perfecta.

Idee laudabila, desi nu in intregime originala, dar realizata destul de precar. Principala problema a acestui film este ca prezinta niste personaje aproape insuportabil de enervante. Nu poti sa iti alegi nici o tabara din acest motiv. Sunt cateva scene foarte amuzante, dar acestea se pot numara pe degete. Finalul lasa loc pentru un sequel, care sper sa nu se mai realizeze niciodata.

Distributia nu este rea deloc, dar toti actorii au primit roluri care i-a scos din zona de confort, fapt care a generat prestatii mediocre. As remarca-o doar pe Katherine Heigl, una din placerile mele vinovate, care desi nu are cea mai buna prestatie, este infiorator de credibila in rolul de psihopata. La polul opus este Patrick Wilson, total mecanic si lipsit de credibilitate.

Pa la urma este o comedie neagra care merita macar o vizualizare, dar cu siguranta nu este pentru toata lumea. Daca sunteti mai sensibili la lucrurile imorale, mai bine il evitati. Ultimele cuvinte pe care le auziti daca aveti rabdare sa rulati si genericul sunt: "I hope you shit yourself to death". Ce as putea sa spun mai mult de atat?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!