duminică, 31 mai 2015

The Other Woman (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj Coster-Waldau, Don Johnson

Regizor: Nick Cassavetes [a mai regizat: Yellow(2012), My Sister's Keeper(2009), Alpha Dog(2006), The Notebook(2004), John Q(2002)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 392.000.000 $

Premii:
- Choice Movie: Comedy, Teen Choice Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 39/100

Dupa ce descopera ca iubitul ei este insurat, Carly Carly ajunge sa o cunoasca pe sotia acestuia. Cand o a treia aventura a barbatului este descoperita, cele trei femei fac echipa pentru a se razbuna.

Sa ne intelegem de la inceput: acesta este un film pentru femei. singurul lucru care il face suportabil pentru un barbat este Cameron Diaz. Pentru barbati vor exista scene ipocrite la care nici nu vor auzi sonorul pentru ca se vor concentra doar pe Cameron Diaz. Pentru fete imi inchipui ca este  poveste agreabila, despre razbunar si despre superioritatea feminina care invinge in cele din urma.

Distributia este si ea plina de fete consacrate in roluri din comedii romantice. Capitolul actorie este cel la care acest film sufera cel mai mult, in frunte cu Cameron Diaz, care ar trebui sa isi schimbe impresaurl urgent daca vrea sa nu o ia la vale definitiv. Dintre toti insa, mi se pare ca cel mai rau a dat-o in bara Leslie Mann care a acceptat un rol aproape injositor.

Chimia dintre cele doua protagoniste salveaza cat de cat acest film. Este genul acela de film care va produce reactii diametral opuse in fuctie de sexul spectatorului. Din punct de vedere al comedii exista cateva scene amuzante, dar nu va asteptati sa aveti arte de crize de ras. Mediocritate este cuvantul de ordine pentru acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!