duminică, 10 mai 2015

36 Saints (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Franky G, Jeffrey De Serrano, Donna McKechnie, Jaime Tirelli, Britne Oldford

Regizor: Eddy Duran [a mai regizat: Shoe Crazy(2008), Grand Opening(2006), Stone Cold Killers(2004)]

Nota Gealapa: 1.95
Metascore: 19/100

Politia din New York se confrunta cu ororile unui criminal in serie, liber pe strazile din Manhattan, ale carui victime sunt supravietuitorii unui accident de avion.

Acest film parca ar fi copilul retardat al lui Seven si The Da Vinci Code. Intriga este mai trasa de par mai mult decat o amanta rinsa  de sotie. Filmul incearca sa fie profund, plin de insemnatate, dar nici o concluzie nu este trasa in urma unui deznodamant si asa ciudat. Pentru mine filmul a durat cu 20 de minute mai mult, pentru ca la un moment dat am adormit. Ceva mai plictisitor nu am mai vazut de ceva vreme.

Este inutil sa mai spun ca distributia este de o valoare indoielnica. Atmosfera de proiect studentesc nu foarte reusit este prezenta pe toata durata filmului. Fara nici o exceptie, toate interpretarile de aici sunt tepene si lipsite de credibilitate. Este ca si cum toti acesti tineri ar fi fost imprinsi de la sate de arintii lor sa devina actori, iar prin acest film au vrut sa le arate ca nu au un viitor in aceasta meserie si au vrut astfel sa fie lasati in pace sa se faca doctori, fotbalisti, preoti sau orice altceva.

Doar cateva copile virgine ar putea sa fie impresionate de acest film si ar putea sa isi puna in dubiu convingerile religioase, asa cum se asteptau producatorii sa se intample cu cei care vor vedea filmul. Un sezon intreg al serialului Supernatural este dedicat luptei impotriva aceluiasi personaj negativ din acest film, dar pana si acolo, unde demult nu mai ia nimeni in serios seria, tot este mai credibil ca aici. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!