miercuri, 27 mai 2015

The Lifeguard (2013)

Gen: Drama

Distributie: Kristen Bell, Mamie Gummer, Martin Starr, Alex Shaffer, Joshua Harto

Regizor: Liz W. Garcia [aflata la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 34/100

O fosta sefa de promotie renunta la jobul din New York pentru a se intoarce in ultimul loc in care a fost fericita: casa parinteasca din Connecticut. Se angajeaza ca salvamar si incepe o relatie periculoasa cu un tanar cu probleme.

Acets film e un proiect dragut, care abordeaza un subiect in voga. Din pacate a vrut sa para mia dramatic si mai profund decat este in realitate. Povestea nu tocmai originala nu aputut fi dezvoltata suficient, astfel ca exista destule scene de umplutura. Sunt cateva scene de sex interesante dar si un penis aratat total inutil. Din pacate, este prea des previzibil si mult prea plat pentru a fi un film memorabil.

Distributia propune nume interesante; actori care s-au nascut talente si sunt pe cale sa moara serante. nici unul dintre ei nu a facut cu adevarat pasul decisiv pentru a fi un nume important in industrie, si nici nu o vor face in urma prestatiilor din acest film. Singura care ar fi avut aceasta oportunitate este Kristen Bell, dar impresia pe care o lasa interpretarea ei este ca se straduieste prea tare.

Subiectele abordate sunt drogurile, depresia si relatiile sexuale cu minori. Aceste lucruri imi sunt familiare si ar fi trebuit sa imi fie relativ usor sa ma regasesc in acest film, daca ar fi fost pus in scena corespunzator, dar nu a fost cazul. Personajele au fost dezvoltate atat de superficial incat nici pana la sfarsit nu am reusit sa inteleg pe deplin ce fel de personaje sunt. Cu siguranta, partea cea mai buna a acestui film este Kristen Bell in costum de baie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!