duminică, 31 mai 2015

Force of Execution (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Steven Seagal, Ving Rhames, Danny Trejo, Bren Foster, Jenny Gabrielle

Regizor: Keoni Waxman [a mai regizat: Absolution(2015), A Good Man(2014), Maximum Conviction(2012), Hunt to Kill(2010), A Dangerous Man(2009)]

Buget: 10.000.000 $

Premii:
- Best Stunt Coordination in a Feature Length Drama (Lauro Chartrand), Leo Awards, 2014

Nota Gealapa: 5

Povestea unui lord al crimei, care nu stie daca sa se ocupe de mostenirea pe care o lasa sau sa iasa din lumea interlopa in care a construit un imperiu, atunci cand un jucator nou incearca sa reia puterea. Singurul om de incredere este unul din asasinii sai, care are ropriile probleme. Totul se inchieie cu o batalie epica intre sefi din care doar unul scapa cu viata. Stiam la ce sa ma astept, vazand ca acest film este regizat de Keoni Waxman, u regizor specializat in filme cu Steven Seagal si care in acest caz a ajuns sa se laude ca era sa il convinga pe Joe Taslim sa faca parte din distributie!?! Exact.

Odata ce ai implinit 12 ani nu te mai poti uita la filmele cu Steven Seagal cu aceeasi placere ca pana atunci. Ca de obicei in astfel de filme, nu exista nici un fel de profunzime, iar povestea este mai subreda decat o casa de paianta lovita de inudatii. Partile agreabile sunt legate de scenele de luta, dar protagonistii fiin imbatraniti nici acestea nu mai au ritmicitatea de altadata.

As fi fost dat e sate de-a dreptul de distributia asta in 1993. Totusi, suntem in 2015 iar toate numele sonore din acest film ar fi trebuit sa s epensioneze acum 10 ani. In prezent ar trebui sa faca aparitii scurte si de efect in film importante, nu sa se inhame la proiecte moarte inainte sa inceapa. Poate mai putina vlaga, dar astfel de scenarii mai rau ii ingroaa decat sa ii readuca in prim plan. In plus, nici Seagal, nici Trejo si nici Rhames nu au fost recunoscuti vreodata pentru interpretarile lor sensibile. Sangele tanar din acest film nu a avut nici o sansa sa straluceasca si senzatia este ca a fost coplesit de colegii de platou.

As recomanda totusi acest film celor trecuti de 25 de ani care sunt nostalgici dupa un film de actiune old school, in care conteaza doar impuscaturile si bataile. Va promit ca exista si o scena relativ amuzanta.Eu am fost mereu un fan al modului de lupta al lui Seagal, care nu presupune nici un fel de efort, in timp ce colegul lui mai tanar de platou care probabil se crede noul Colin Farrell se da pe spate, sare din tavan, se arunca pe pereti si asa mai departe. Acest film, asa cum ar spune BUG Mafia, este entru veterani. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!