luni, 11 mai 2015

Stitches (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Ross Noble, Tommy Knight, Eoghan McQuinn, Shane Murray-Corcoran, Gemma-Leah Devereaux

Regizor: Conor McMahon [a mai regizat: From the Dark(2014), Hotel Darklight(2009), The Disturbed(2009), Dead Meat(2004)]

Premii:
- Best Death, Fright-Fest, 2012
- Carnet Jove Jury Award, Sitges-Catalonian International Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 5.85

Un clovn se intoarce din morti pentru a-i bantui pe cei care l-au omorat in timpul unei petreceri care a mers prost.

Filmul incepe ca o comedie proasta, urmata de o lunga perioada de acalmie care mi-a provocat cateva cascaturi. Din fericire, ultima parte a filmului este suficient de amuzanta ca sa spele cat de cat impresia generala. M-am trezit chiar de cateva ori razand in hohote. Filmul propune destul de scene gore, dar care nu se iau prea in serios cum intreaga productie nu se ia in serios. Daca judecat acest film ca un horror faceti o greseala.

Distributia nu este cine stie ce, dar il are in componenta pe Ross Noble, un nume destul de relevant in cinematografia britanica, care pare sa se simta bine in acest rol si a carui experienta este sesizabila si salveaza filmul la capitolul interpretare. Restul actorilor sunt pusti dornici de afirmare care s-au descurcat mai mult sau mai putin bine.

Filmul are un aer old school si reuseste cumva sa se faca placut pana la final. In fon si la urma urmei cum sa nu iti placa un film in care intestinele cuiva sunt smulse si transformate intr-un catel asemenea animalelor din baloane? Daca simtiti la un moment dat nevoia de un film cu o intriga stupida care sa va distruga vreo doi neuroni, puteti sa il alegeti cu incredere pe acesta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!